Vrei să lucrezi în siguranță? Află cum!

  

Vrei să lucrezi în siguranță? Află cum!

Misiunea EMC este să ofere soluții viabile, aplicabile particularităților fiecărui client, astfel încât să fie reperul de excelență pentru serviciile de protecția și securitatea muncii din România. Parteneriatul cu RENANIA TRADE este o garanție a calității echipamentelor de protecție a muncii puse la dispoziția utilizatorilor, precum și a serviciilor de consultanță în domeniul protecției și securității în muncă, oferite acestora.

 

 

foto 11

 

Prin urmare, binecunoscutul „meșter Dorel”, renumit pentru neîndemânarea sa, nu mai are nicio șansă să se accidenteze. Nici să vrea! Asta pentru că acum are toată gama de echipamente de protecție la EMC. De la căști, ochelari, salopete și bocanci cu protecție până la echipamente pentru laborator, pentru alpiniștii utilitari sau pentru lucrul în medii grele, magazinul EMC poate oferi orice soluție.

foto 22

EMC este distribuitor Renania comercializand o gama vasta a renumiților producatori de echipamente de protecția muncii MapaUnivetSixton și Bicap.

foto 33

Dacă doriți să profesați  în siguranță, dacă aveți angajați care au nevoie de echipament de protecția muncii sau, pur și simplu, dacă doriți să meșteriți ceva acasă fără să vă accidentați, nu ezitați să vizitați showroomul EMC din incinta Galeriei Real – Calea Radnei, nr 298 Arad – să vizitați pagina www.emc-ar.com, să trimiteți o solicitare pe adresa de email office@emc-ar.com sau să sunați pentru detalii la telefoanele 0774.042.661 ori 0357.804.823. Sigur avem măsura dumneavoastră!

foto 4foto 5foto 66foto 77foto 99